Indlæser Begivenheder

« All Events

Foredrag: Datalogien i din lomme

november 22 @ 19:00 - 21:00

I din smartphone i lommen og din bærbare computer ligger resultaterne af mange års datalogisk forskning. Men hvordan forsker man i datalogi? Hør om teknologiens udvikling og forskningen i bl.a. data, algoritmer og brugergrænseflader der gavner os alle.

Ved professorerne i datalogi Kasper Green Larsen og Kaj Grønbæk, Institut for Datalogi, Aarhus Universitet


Gratis adgang og ingen tilmelding nødvendig.

Der kan købes drikkevarer, kaffe og te i Byens Hus


Med foredragsserien Offentlige foredrag i Naturvidenskab kan du komme tættere på de nyeste opdagelser og erkendelser inden for naturvidenskab. Det er forskere som forelæser, niveauet er højt, og du vil blive udfordret, men du kan få udbytte af alle foredrag uanset dine faglige forudsætninger.

Foredragene livestreames fra Søauditorierne i Universitetsparken, Aarhus Universitet til biografer, biblioteker, folkeuniversiteter, kulturhuse, foreninger, forsamlingshuse, gymnasier, skoler, spisesteder mv. i en lang række byer i Danmark og udlandet.

Et foredrag varer typisk to timer inkl. en pause midtvejs på 20 minutter samt en session til slut hvor forelæseren svarer på udvalgte spørgsmål indsendt af publikum under foredraget via SMS og Twitter. Nogle forelæsere svarer tilmed efterfølgende skriftligt på de spørgsmål som der ikke var tid til at besvare under foredraget.

Du kan kun opleve foredragene mens de afholdes og kun på de <ahref=”https: ofn.au.dk=”” sted”=””>lokationer som er vært for foredragene. Foredragene bliver altså ikke tilgængelige på nettet efterfølgende.</ahref=”https:>

Vil du tippes om program mv. så følg os på vores nyhedsbrev og sociale medier.

Foredragsserien arrangeres af fakultetet Natural Sciences, Aarhus Universitet og udbydes i samarbejde med <ahref=”https: ofn.au.dk=”” om-foredragsraekken=”” #c329145″=””>værter i en række byer og Carlsbergfondet.

Detaljer

Dato:
november 22
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Aarhus Universitet

Sted

Byens Hus
Ebeltoftvej 7 st
Mørke, 8544
+ Google Maps

Detaljer

Dato:
november 22
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Aarhus Universitet

Sted

Byens Hus
Ebeltoftvej 7 st
Mørke, 8544
+ Google Maps