Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

UDSAT: Foredrag og udstilling: KNUD KAN MAN IKKE HEDDE!

januar 6 @ 19:00

Arrangementet er UDSAT

Historien om Sebastian
– og om at være Sebastian fan!

STED: BYENS HUS, MØRKE, EBELTOFTVEJ 7, 8544 MØRKE
UDSTILLING: FRA DEN 6.1.2022 TIL OG MED DEN 25.1.2022.
FERNISERING OG FOREDRAG: DEN 6.1.2022 KL. 19.00

Knud Grabow Christensen, alias Sebastian, født 1949, er dansk musikhistories svar på eventyret om den grimme ælling. Den utilpassede, mutte dreng fra en splittet familie fandt ly i musikken i 1960’erne. Og han var som Sebastian med til at vende op og ned på den hjemlige andegård.

Sebastians bidrag til alletiders danske sangskat er enorm. Hans musikalske udtryk er bredt og kan ikke sammenlignes med nogen anden kunstners, levende eller død. Det gør Sebastian til noget helt specielt og en gigant i dansk musik.

Sebastian har solgt mere end 2,5 millioner plader. Han har givet mere end 2000 koncerter. Næsten tre millioner publikummer har indløst billet til hans musicals. Han har således givet musikalske bidrag til både mange børn og mange andre mennesker.

I anledning af at SEBASTIAN’s første dansksprogede album – DEN STORE FLUGT – i 2022 har 50 års jubilæum og SEBASTIAN spiller 50 års jubilæumskoncerter med Band på Djursland (lørdag 26. februar i FUGLSØCENTRET fredag 4.marts i PAVILLONEN, Grenå) bliver der en udstilling i Byens Hus, Mørke om Sebastian.

Det er Birger Sørensen, født og med ungdomsår i Mørke, der kommer med en samling af udklip og artikler om Sebastian, covers til Sebastian album og meget mere, og gerne fortæller om det at være Sebastian fan i mange år. Således blandes Sebastians kunstneriske karriere sammen med personlige anekdoter i denne udstilling og foredrag om Sebastian, en af de største danske sangskrivere, der har skrevet ørehængere igennem flere årtier.

 

Ferniseringstraktementet er sponsoreret af MIN KØBMAND MØRKE

Detaljer

Dato:
januar 6
Tidspunkt:
19:00
Begivenhed Kategorier:
,

Arrangører

Syddjurs Biblioteker
Kunstudvalget

Sted

Byens Hus
Ebeltoftvej 7 st
Mørke, 8544
+ Google Maps

Detaljer

Dato:
januar 6
Tidspunkt:
19:00
Begivenhed Kategorier:
,

Arrangører

Syddjurs Biblioteker
Kunstudvalget

Sted

Byens Hus
Ebeltoftvej 7 st
Mørke, 8544
+ Google Maps