Indlæser Begivenheder

« All Events

Foredrag: Kvantefysikken – atomernes vilde verden

oktober 4 @ 19:00 - 21:00

Hør om de eksperimenter og teoretiske overvejelser der førte til Niels Bohrs atom- og kvantefysik som fysikerne stadig diskuterer hvordan vi skal forstå – samtidig med at den anvendes med succes på alt fra stjerners liv til mikrochips i smartphones.


Gratis adgang og ingen tilmelding nødvendig.

Der kan købes drikkevarer, kaffe og te i Byens Hus

 


Foredragene livestreames fra Søauditorierne i Universitetsparken til biografer, biblioteker, folkeuniversiteter,
kulturhuse, gymnasier og skoler mv. i en lang række byer

Med foredragsserien Offentlige foredrag i Naturvidenskab kan du komme tættere på de nyeste opdagelser og erkendelser inden for naturvidenskab. Det er forskere som forelæser, niveauet er højt, og du vil blive udfordret, men du kan få udbytte af alle foredrag uanset dine faglige forudsætninger.

Foredragene livestreames fra Søauditorierne i Universitetsparken, Aarhus Universitet til biografer, biblioteker, folkeuniversiteter, kulturhuse, foreninger, forsamlingshuse, gymnasier, skoler, spisesteder mv. i en lang række byer i Danmark og udlandet.

Der er fri entré til de fleste foredrag. I nogle biografer er billetprisen 20 kr. som inkluderer en forfriskning.

Et foredrag varer typisk to timer inkl. en pause midtvejs på 20 minutter samt en session til slut hvor forelæseren svarer på udvalgte spørgsmål indsendt af publikum under foredraget via SMS og Twitter. Nogle forelæsere svarer tilmed efterfølgende skriftligt på de spørgsmål som der ikke var tid til at besvare under foredraget.

Du kan kun opleve foredragene mens de afholdes og kun på de <ahref=”https: ofn.au.dk=”” sted”=””>lokationer som er vært for foredragene. Foredragene bliver altså ikke tilgængelige på nettet efterfølgende.</ahref=”https:>

Vil du tippes om program mv. så følg os på vores nyhedsbrev og sociale medier.

Foredragsserien arrangeres af fakultetet Natural Sciences, Aarhus Universitet og udbydes i samarbejde med <ahref=”https: ofn.au.dk=”” om-foredragsraekken=”” #c329145″=””>værter i en række byer og Carlsbergfondet. Spørgsmål, kommentarer eller andet kan sendes til ofin@au.dk.</ahref=”https:>

Detaljer

Dato:
oktober 4
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Begivenhed Kategorier:
,

Arrangør

Aarhus Universitet

Sted

Byens Hus
Ebeltoftvej 7 st
Mørke, 8544
+ Google Maps

Detaljer

Dato:
oktober 4
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Begivenhed Kategorier:
,

Arrangør

Aarhus Universitet

Sted

Byens Hus
Ebeltoftvej 7 st
Mørke, 8544
+ Google Maps