Indlæser Begivenheder

« All Events

Foredrag: Søvn og immunforsvaret

oktober 25 @ 19:00 - 21:00


Vores immunforsvar er dybt afhængigt af søvn og bruger den til at restituere. Omvendt påvirker immunforsvaret også søvnen, og visse sygdomme – som narkolepsi – kan ligefrem ødelægge søvnreguleringen. Hvordan forklarer forskerne denne sammenhæng?


Gratis adgang og ingen tilmelding nødvendig.

Der kan købes drikkevarer, kaffe og te i Byens Hus


Med foredragsserien Offentlige foredrag i Naturvidenskab kan du komme tættere på de nyeste opdagelser og erkendelser inden for naturvidenskab. Det er forskere som forelæser, niveauet er højt, og du vil blive udfordret, men du kan få udbytte af alle foredrag uanset dine faglige forudsætninger.

Foredragene livestreames fra Søauditorierne i Universitetsparken, Aarhus Universitet til biografer, biblioteker, folkeuniversiteter, kulturhuse, foreninger, forsamlingshuse, gymnasier, skoler, spisesteder mv. i en lang række byer i Danmark og udlandet.

Der er fri entré til de fleste foredrag. I nogle biografer er billetprisen 20 kr. som inkluderer en forfriskning.

Et foredrag varer typisk to timer inkl. en pause midtvejs på 20 minutter samt en session til slut hvor forelæseren svarer på udvalgte spørgsmål indsendt af publikum under foredraget via SMS og Twitter. Nogle forelæsere svarer tilmed efterfølgende skriftligt på de spørgsmål som der ikke var tid til at besvare under foredraget.

Du kan kun opleve foredragene mens de afholdes og kun på de <ahref=”https: ofn.au.dk=”” sted”=””>lokationer som er vært for foredragene. Foredragene bliver altså ikke tilgængelige på nettet efterfølgende.</ahref=”https:>

Vil du tippes om program mv. så følg os på vores nyhedsbrev og sociale medier.

Foredragsserien arrangeres af fakultetet Natural Sciences, Aarhus Universitet og udbydes i samarbejde med <ahref=”https: ofn.au.dk=”” om-foredragsraekken=”” #c329145″=””>værter i en række byer og Carlsbergfondet. Spørgsmål, kommentarer eller andet kan sendes til ofin@au.dk.</ahref=”https:>

Detaljer

Dato:
oktober 25
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Aarhus Universitet

Sted

Byens Hus
Ebeltoftvej 7 st
Mørke, 8544
+ Google Maps

Detaljer

Dato:
oktober 25
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Aarhus Universitet

Sted

Byens Hus
Ebeltoftvej 7 st
Mørke, 8544
+ Google Maps