Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Udstilling: Ida-Marie Duus Peitersen

2. september 2021 - 31. oktober 2021

Billedkunstner og medejer af Butik Zærlig Bettina Jensen, billedkunstner Lili Nielsen, tekstil og grafisk designer Anni Graversen samt keramiker Eva Thomsen er initiativtagere til skiftende udstillinger i Byens Hus Mørke. Udstillingsudvalget har af flere omgange forsøgt at få gang i udstillingerne, men da Byens Hus har været lukket ned pga. af Corona, er flere planlagte udstillinger taget af plakaten igen. Nu glæder det udstillingsudvalget at de langt om længe kan byde Ida-Marie Duus Peitersen velkommen i Byens Hus Mørke.

Udstillingsudvalget ønsker at vise mangfoldigheden inden for kunst. Alle – amatører eller professionelle, børn eller voksne – er velkomne til at kontakte udstillingsudvalget, hvis de har lyst til at udstille deres kunst. Huset råder over en 6 meter lang gallerigang med spots samt 5 meter væg i cafeen. Derudover er der en montre til tredimensionelle værker. Udstillingskalenderen for 2021 er fyldt op med spændende udstillinger.

Næste udstiller er Ida-Maries Duus Peitersen – hendes billeder kan ses fra den 2.9.2021 til den 31.10.2021.

Fernisering 2.9.2021 kl. 19-21. Alle er velkomne.

På ferniseringsdagen vil ”Den Glade Isbil” holde ved Byens Hus i samme tidsrum.


 

Ida-Marie Duus Peitersen fra Mørke er autodidakt maler og har malet de sidste 40 år.

Ida Marie maler for at glæde sig selv og andre med f.eks. stemningsmættede akvareller fra 20’ernes København. Hun bruger ofte gamle fotos som forlæg, og har genmalet og genfortolket en del af maleren Paul Fischers egne foto.
Dyremalerierne er en munter adspredelse.

Inden for de sidste par år er Ida-Marie begyndt at lave keramik. Hun har indrettet værksted på bopælen i Mørke. De keramiske værker vil desuden være udstillet i montren.

Byens Hus Mørke, Ebeltoftvej 7, 8544 Mørke er et åbent hus for medlemmer og vil være et levende hus med forskellige arrangementer.
Ferniseringstraktementet er sponsoreret af MIN KØBMAND MØRKE

Detaljer

Start:
2. september 2021
Slut:
31. oktober 2021
Begivenhed Kategorier:
,

Detaljer

Start:
2. september 2021
Slut:
31. oktober 2021
Begivenhed Kategorier:
,